ΕσωτερικόςΚανονισμός λειτουργίας της σχολής

 1. Η φοίτηση ξεκινά τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο είναι συνεχόμενη και δεν διακόπτεται  παρά μόνο στις επίσημες αργίες που ορίζει το υπουργείο. Με την εγγραφή στην σχολή ξεκινά η εκπαίδευση και η καταβολή των διδάκτρων.
 2. Τα δίδακτρα είναι ετήσια. Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται είτε εφάπαξ, είτε σε δόσεις(1-10) που εξοφλούνται κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα. Τυχόν καθυστέρηση καταβολής δόσεων/διδάκτρων οφείλουν οι γονείς/κηδεμόνες να ενημερώνουν την γραμματεία της σχολής.Στα δίδακτρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι επίσημες αργίες. Επιστροφή των διδάκτρων δεν γίνεται. Ο μαθητής/τρια καλείτε να ολοκληρώσει τα μαθήματα για το διάστημα το οποίο έχει προπληρώσει. Μείωση διδάκτρων λόγω απουσιών.
 3. Η παρουσία των μαθητών/τριών από την έναρξη της σχολικής περιόδου  είναι απαραίτητη για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των τμημάτων.  Η σχολή μπορεί να διακόψει τη φοίτηση για λόγους είτε αδικαιολόγητης αποχής, είτε αδυναμίας πληρωμής των διδάκτρων, είτε ανάρμοστης συμπεριφοράς κ.α. Για όλους αυτούς τους λόγους η διοίκηση της σχολής ενημερώνει τους γονείς/κηδεμόνες προκειμένου να υπάρξει λύση και στην συνέχεια εάν δεν υπάρχει συμμόρφωση έχει το δικαίωμα να προβεί στην διαγραφή του μαθητή. Σε έκτακτες περιπτώσεις εκδηλώσεων, προβών ή εξετάσεων παραδίδονται μαθήματα και σε αργίες, έπειτα από συνεννόηση με τα παιδιά και τους γονείς ή κηδεμόνες.
 4. Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να ενημερώνουν την σχολή στην περίπτωση που χρειαστεί να απουσιάσει κάποιος μαθητής/τρια από τα μαθήματα. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνεται από την σχολή πρόγραμμα αναπλήρωσης για τα μαθήματα που χάθηκαν αφού ο μαθητής είχε σοβαρό λόγο απουσίας.
 5. Βεβαίωση φοίτησης λαμβάνουν οι μαθητές στο τέλος της σχολικής χρονιάς και αφού έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο .
 6. Οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται εγκαίρως στα μαθήματα (10-15 λεπτά πριν από την έναρξη). οι γονείς/κηδεμόνες/συνοδοί οφείλουν να προσέρχονται εγκαίρως προκειμένου να παραλάβουν τα ανήλικα παιδιά τους για την ασφαλή συνοδεία τους και που η σχολή δεν φέρει καμμιά ευθύνη.
 7. Η εμφάνιση των μαθητών θα  πρέπει να είναι ανάλογη με τους κανόνες της σχολής και που το κάθε μάθημα απαιτεί. Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται μόνο με την ανάλογη ενδυμασία που απαιτεί το μάθημα, με μαλλιά μαζεμένα και ειδικά παπούτσια χορού.
 8. Οι γονείς/κηδεμόνες κατά την εγγραφή του παιδιού στην σχολή οφείλουν να πάρουν και την έγγραφη επιβεβαίωση γιατρού/παιδιάτρου. Για τυχόν ιδιαιτερότητες του παιδιού οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να ενημερώνουν τον δάσκαλο.
 9. Παρακαλούμε οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές και την διεύθυνση της Σχολής, για την πρόοδο των παιδιών τους. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ιατρική πάθηση(ορθοπεδική ή ψυχολογική, οφείλουν να ενημερώσουν τους καθηγητές.
 10. Οι γονείς και κηδεμόνες οφείλουν να ελέγχουν   τα e-mails τους,  για τυχόν ενημερώσεις της σχολής.
 11. Η Σχολή μας διοργανώνει κάθε χρόνο εκπαιδευτικές παραστάσεις, στις οποίες η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική. Από την στιγμή που η δήλωση συμμετοχής είναι θετική, οι μαθητές οφείλουν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτούμενες πρόβες.
 12. Η σχολή σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σοφίας δίνει την δυνατότητα στους μαθητές/τριες  για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού για κάθε επίπεδο.  Οι μαθητές που αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε αυτές οφείλουν να έχουν συνεχή και συνεπή φοίτηση, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εξετάσεων.
 13. Παρακαλούμε οι μαθητές να μην αφήνουν χρήματα και αντικείμενα αξίας στα αποδυτήρια. Μπορούν να τα τοποθετούν στα ειδικά ντουλάπια και αν χρειάζεται να ζητούν κλειδί από την γραμματεία. Για τυχόν απώλειες η Σχολή δε φέρει καμμιά ευθύνη.
 14. Για κάθε σας πρόβλημα ή παράπονο καλό είναι να απευθύνεστε στη Διεύθυνση της Σχολής και να θυμάστε πως η στενή συνεργασία γονιών, μαθητών και καθηγητών φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα για το μαθητή και κάνουν τη λειτουργία της σχολής πληρέστερη και αποδοτικότερη.
 • Με την εγγραφή του παιδιού στην σχολή αποδέχεστε τον παραπάνω κανονισμό λειτουργίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

Κορίτσια: Πρέπει να φοράνε κορμάκι μπαλέτου ανάλογο με το χρώμα του τμήματος που ορίζει η σχολή, άσπρη φούστα μπαλέτου(όχι τούλι), το ειδικό μπεζ/ροζ καλσόν, και τα μαλακά παπούτσια ή τα pointe shoes(μεγάλες τάξεις). Εάν κάνει κρύο προτείνεται να φορούν  ειδικά ρούχα για ζέσταμα(γκέτες, ζακέτα μπαλέτου……). Τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο.

Αγόρια:  Φανελάκι άσπρο, μαύρο κολάν ή φόρμα και μαύρα μαλακά παπούτσια χορού. Εάν κάνει κρύο μπορούν να φορούν και ισοθερμικά καθώς και μαλακές μπότες χορού.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Άνετα ρούχα που να μην εμποδίζουν την κίνηση. Κολάν με μπλουζάκι ή κορμάκι(κορίτσια). Πρέπει να είναι ξυπόλητα ώστε να μην γλιστρούν και να υπάρχει καλύτερη επαφή με το πάτωμα. Τα μαλλιά μαζεμένα.

HIP-HOP

Άνετες φαρδιές φόρμες και μακό μπλουζάκι. Τα παπούτσια να είναι αθλητικά ώστε να απορροφώνται οι κραδασμοί και τα οποία θα έχουν μαζί τους για να τα φορούν στη Σχολή πριν μπουν στην αίθουσα.

LATIN

Άνετα ρούχα ,( όχι προκλητικά) ώστε να μην εμποδίζουν την κίνηση. Παπούτσι με τακούνι ελαφρώς για τις γυναίκες και αθλητικό άνετο για τους άντρες και τα οποία θα τα φορούν λίγο πριν μπουν στην αίθουσα. Απαγορεύεται το παπούτσι του δρόμου στις αίθουσες της Σχολής.

BARRE A TERRE

Άνετες φαρδιές φόρμες και μακό μπλουζάκι. Πετσέτα προσώπου και  Παπούτσι αθλητικό που θα φορούν πριν μπουν στην αίθουσα. Απαγορεύεται το παπούτσι του δρόμου μέσα στην αίθουσα.

X