ΗΣχολή μαςEST. 2004

Η σχολή χορού και μπαλέτου “Atelier de la danse”, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2004. Είναι σχολή βασικής εκπαίδευσης, αναγνωρισμένη από το κράτος. Σκοπός της σχολής μας είναι να αναπτύσσει τις καλλιτεχνικές δεξιότητες των σπουδαστών και να τους παρέχει τις αναγκαίες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις γύρω από τον χορό και την τέχνη, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε τους χώρους μας!

 

Αίθουσες

Η σχολή μας στεγάζεται σε ένα νέο κτίριο 400τ.μ. στην οδό Κολινδρού 8, στο κέντρο της Κατερίνης και διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες, αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, ντουζ, WC, γραμματεία και χώρο υποδοχής.

Σταθμός στην εξέλιξη των σπουδαστών μας είναι η πολύτιμη συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σόφιας στην Βουλγαρία «Pancho Vladigerov», όπου δίνεται η δυνατότητα για την μετέπειτα σπουδή για απόκτηση πτυχίων ανώτατων σπουδών καθώς και για μεταπτυχιακές σπουδές.

Βάζουμε υψηλούς στόχους ώστε να προάγουμε τον πολιτισμό διοργανώνοντας παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχή σε διεθνής διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό διότι πιστεύουμε ότι βάζοντας στόχους και κίνητρα στα νέα παιδιά μπορούμε έτσι να ελπίζουμε σε μια καλύτερη κοινωνία όπου θα κυριαρχεί ο σεβασμός και η γνώση!!

Ευγενία Γρατσούνα
Ιδιοκτήτρια σχολής & καθηγήτρια χορού

X